Over de schrijvers

GERARD KOOLEN

gerardGerard Koolen is in Amsterdam geboren op 29 september 1961 in Amsterdam en woont nu in Beverwijk. Hij is Group Managing Partner van Lugera – The People Republic dat hij in 1996 is begonnen in Trencin, Slowakije. Lugera doet Temporary Staffing, Permanent Staffing, en Payroll Outsourcing en is actief met 18 kantoren in Armenië, Kroatia, Nederland, Oekraïne, Polen, Roemenië, Slowakije en Tsjechië. Lugera is de op 2 na grootste onafhankelijke agency in Oost Europa (ongeveer 5.000 uitzendkrachten). Je kunt Gerard rechtstreeks mailen: gerard.koolen@lugera.com. In Nederland is Lugera gespecialiseerd in A1 Payrolling. Wij zenden technisch hoog gekwalificeerd personeel uit naar Nederland terwijl zij op de payroll staan in Slowakije. Dus tegen de beste tarieven super gemotiveerd personeel. Wij doen dit voor Oil & Gas, Utilities, Heat Treatment, Shipyards, Maintenance, Industry, Meat Industry en Agroculture. Lugera heeft de volgende kwaliteitscertificaten: ISO 9001, NEN 4400-2, NEN 4400 en VCU (vanaf april 2013).

JAN BOON

Jan BoonJan Boon is in Beverwijk geboren op 28 juni 1950 en woont daar nu ook. Na zijnstudie economie heeft hij 35 jaar in het bedrijfsleven gewerkt als ondernemer, manager, bestuurder en trainer. Hij is de oprichter van een succesvol bedrijf voor project- en interim-managers dat na een aantal jaren is overgenomen door een landelijk opererend consultancybedrijf dat zich richt op het implementeren van veranderingen in organisaties. Van dit bedrijf is hij vervolgens een aantal jaren directeur geweest. Auteur van het boek ‘Waarachtig Leiderschap’ (2009 Uitgeverij Ten Have). Tegenwoordig begeleidt hij jonge ondernemers bij het opzetten van een eigen bedrijf.
Je kunt Jan rechtstreeks mailen: jan@jboonadvies.nl

JAN STAM

jan_stamJan Stam (Nederlands) is geboren in 1959 en afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam (Nederland, 1986). Hij behaalde zijn diploma als registeraccountant in 1990 en zijn CFA diploma in 1993. Hij trad aan bij Hoogovens Groep (Corus) in 1985, waar hij werkzaam was bij de Interne Audit en het Pensioenfonds. In 1989 kwam hij in dienst van de Amsterdamse effectenbeurs als plaatsvervangend hoofd bij de afdeling Compliance. In 1997 trad hij aan bij Oudhof Effecten N.V. (een Nederlandse makelaar) als directeur. Na de overname van Oudhof Effecten N.V. in 1998 door Kempen & Co N.V. werd hij aangesteld als directeur van Kempen Capital Management N.V., waar hij de verantwoordelijkheid droeg voor finance, operations en risk management. In 2001 begon hij bij Talpa Capital B.V. In januari 2002 verliet hij Talpa om Aster-X Capital Management B.V. op te richten.

ERIK BAKKER

Erik Bakker is op 25 juli 1963 geboren in Amsterdam waar hij nog woont. Erik leeft samen met vier vrouwen, zijn vrouw en hun drie dochters. Na zijn studie Internationaal recht en betrekkingen aan de Universiteit van Amsterdam heeft hij aan de Clarion University of Pennsylvania wat investment courses gevolgd. Sinds 1990 werkt Erik bij OHV, waar hij managing partner is. OHV is vermogensbeheerder en commissionair voor particuliere ein institutionele relaties . Erik is verantwoordelijk voor de strategie, financiën en uitvoering van transacties. Erik is lid van diverse beleggingscomités en columnist op de site van de Finaciële Telegraaf.

logo_lugera

Copyright © 2013. All Rights Reserved.