promi-banner onacall01

149. Manifesteren van overvloed

Download PDF

Beste Erik

Een paar uur geleden stond ik op het observatiedek van het nieuwe World Trade Center in New York City op de 102e verdieping. Het uitzicht was adembenemend. Vijf dagen eerder was ik op een 2 daagse training van Kevin Billett in Predeal, Roemenië (http://www.thejourney.com/seminars-schedule/main-track-events/manifest-abundance/). Het onderwerp van de training was het manifesteren van overvloed (Manifesting Abundance). Bij het zien van New York vanaf het observatiedek raakte ik erg onder de indruk van de overvloed in New York.Kijkend naar al die grootsheid verbaasde ik mij over wat individuele mensen tot stand kunnen brengen. En na de inspirerende training van Kevin werd het mij duidelijk wat ons tegenhoudt om onze dromen te realiseren en wat we kunnen doen om alles wat we nodig hebben en wensen in ons leven te openbaren.

Kevin maakte het heel duidelijk dat er niets is in deze wereld dat ons weerhoudt om alles te manifesteren wat we zouden willen hebben in ons leven, behalve dan onze eigen beperkende overtuigingen. En dat werd duidelijk voor mij toen ik New York aan mijn voeten had. Wat ik zag was indrukwekkende grootsheid, die ongetwijfeld is ontstaan ​​uit de dromen van moedige mensen. Personen met een zeer sterk geloof in en een duidelijke focus op het waarmaken van hun dromen.

Toen ik deze enorme overvloed zag, wat New York is, werd de training van Kevin nog relevanter. Het overtuigde mij dat er geen limiet is aan wat je kunt bereiken. Zolang je iets echt wil. En ik denk dat het zo werkt:

  1. Weet wat je wil. Durf je stoutste dromen te wensen,
  2. Begrijp dat wat je wenst al voor je klaar staat. Je hoeft het alleen nog maar te openbaren in je leven,
  3. Neem niets ontziende actie om je doelen te realiseren. Wees moedig en bereid om grote uitdagingen aan te gaan,
  4. Wees geduldig. Hoe meer geduld je hebt, hoe sneller de dingen gaan (Gerard Koolen),
  5. Begrijp dat alles wat zich manifesteert in je leven nooit echt van jou is en het alleen ter beschikking wordt gesteld en dat het je ooit weer zal worden ontnomen,
  6. Schrijf je in voor Kevin’s training en bezoek de 102e verdieping van het World Trade Center in New York City.

Cheers,

Gerard

logo_lugera

Copyright © 2013. All Rights Reserved.